Zzpurenstaat.nl is bedoeld voor iedere zelfstandige ondernemer die zijn uren dient te registreren ten behoeve van de opdrachtgever en/of de belastingdienst. Verder kunnen ook kleine bedrijven gebruik maken van zzpurenstaat.nl om de uren van medewerkers te laten registreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine detacheringsbedrijven of samenwerkingsverbanden tussen een aantal zelfstandige ondernemers.

Urenregistratie kan op vele manieren worden gevoerd. De meest voorkomende onder zzp-ers is het bijhouden van uren in een excelsheet. Het bijhouden in een excelsheet heeft een aantal nadelen, zoals het steeds weer opnieuw maken van een urenoverzicht en het niet altijd en overal toegang hebben tot de sheet. Veel andere oplossingen die worden aangeboden in de markt zijn te kostbaar of te ingewikkeld in gebruik. Vanaf nu is er een beter alternatief: ZZPURENSTAAT.NL!

Wat kunt u er mee? Ga naar www.zzpurenstaat.nl en bepaal zelf of de webapplicatie ook u kan ondersteunen bij het maken van urenstaten. Naast een uiteenzetting van de functionaliteiten en voordelen bestaat ook de mogelijkheid om een account aan te maken in de demo omgeving. Zo kunt u zelf ervaren of zzpurenstaat.nl echt iets voor u is.


De kosten? JV Finance B.V. biedt de webapplicatie aan tegen een abonnementstarief van 50,- euro exclusief BTW per jaar.