Erwin Nieuwstraten, Proces Consultant bij Centric Housing Healthcare solutions

"Jarno is een kei in datacontroles en om aanleveringen voor conversies goed op te leveren. Uitstekend met hem samengewerkt bij Woonzorg, ook voor rapportspecificaties en controles hierop te verzorgen."

17 September 2013

 

Lorenzo Blok, Controller bij Stichting Woonzorg Nederland

"In de periode dat Jarno bij Woonzorg Nederland heeft gewerkt heb ik hem leren kennen als een prettige persoonlijkheid en gedreven professional. Naast een goed analytisch vermogen beschikt hij over een pragmatische instelling. Dit maakt hem een geschikte sparringpartner, waarbij de focus altijd op een oplossing ligt. Jarno is betrouwbaar, betrokken, resultaatgericht en is inzetbaar op verschillende rollen binnen de driehoek ICT-Processen-Financiën."

9 September 2013

 

Sonja Timmer-Woldhek, Controller bij Stichting Woonzorg Nederland

"Ik heb Jarno leren kennen als een gedreven en zeer betrouwbare collega. Problemen bestaan niet, het zijn uitdagingen en die worden aangegaan. Oplossingen voor deze uitdagingen zijn creatief en effectief. Collegiaal, kundig, betrouwbaar, resultaatgericht en een goed gevoel voor humor, zijn termen die Jarno goed omschrijven."

26 Augustus 2013

 

Jacques Martens, Adviseur ICT RvB bij Woonzorg Nederland

"Ik ken Jarno een aantal jaar als een integere persoonlijkheid met een no-nonsense mentaliteit. Jarno heeft op meerdere terreinen kennis en ervaring en is sterk gedreven om dit uit te breiden. Aan de slag om aan de slag te zijn zit er bij Jarno niet bij, er dient sprake te zijn van een win-win situatie. Jarno wordt onder andere gedreven door zijn nieuwsgierigheid is loyaal, ondernemend, creatief, doelgericht, punctueel, oplossingsgericht en weet focus te houden. Hij weet zijn analytisch vermogen te combineren met zijn pragmatisme om resultaat te bereiken. Een half woord is voor Jarno genoeg om gemotiveerd aan de slag te gaan, kantoortijden kent hij niet. Jarno is zeer plezierig in de omgang en weet zowel individueel als in een team zijn talenten en ervaring goed in te zetten."

18 Januari 2013

 

Jeroen Kop, Directeur Prof-IT4all 

"Prof-IT4all heeft Jarno al sinds 2009 voor verschillende ICT en Organisatie projecten ingehuurd. Jarno is betrouwbaar, betrokken, zelfstandig, resultaatgericht en staat voor kwaliteit. Hij werkt aan een langdurige relatie met ons en onze klanten en is inzetbaar op meerdere rollen in uw aanstaande ICT en Organisatie project."

18 Januari 2013

 

 

Marco Klinkenberg, De Crisismanager voor al uw ICT advies en Senior projectmanagement

"Ik heb Jarno leren kennen als een positieve, gezellige, vrolijke en vooral oplossingsgerichte collega!
Wij hebben ons samen met name aan de technische kant van het project begeven. Daarbij heeft Jarno laten zien en merken dat hij zeer goed op de hoogte is van de moderne technieken (PHP, XML en SQL zijn hem niet vreemd). Ook communicatief staat hij zijn mannetje, in woord en geschrift! Alle proefconversies naar voor hem gedeeltelijk onbekende systemen heeft hij samen met de leverancier in goede banen geleidt, zonder daarbij de rust kwijt te raken. Daarbij heeft hij altijd gestuurd op snelheid en kwaliteit!
Kortom, Jarno is een persoon waarmee ik in de toekomst heel graag samen zou willen werken."

14 Januari 2013

 

Jan de Boer, Hoofd Bedrijfsvoering woningcorporatie ZVH

“Jarno heeft bij ZVH diverse verbetertrajecten uitgevoerd. Deze trajecten waren over het algemeen in combinatie met de invoering van een nieuw of herinrichting van een bestaand automatiserings-systeem. De verbetertrajecten hadden betrekking op een scala van onderwerpen: incasso, meerjarenprognose, digitale factuursystemen, reparatielijn en besluitvormingsprocessen rondom projectontwikkeling en onderhoud. Jarno kenmerkt zich door een flexibele instelling en intensieve communicatie met zowel de gebruikers als de softwarespecialisten. Hij focust zich sterk op de inbreng van de gebruiker. Door zijn inzet heeft ZVH een flinke professionaliseringsslag kunnen maken in haar bedrijfsvoering.”

22 Maart 2010

 

Hans van Minnen, Portfolio manager woningcorporatie ZVH

“Jarno is a one of a kind manager, Unique. As an Interim manager he is able to understand processes and companies in a very short time. Jarno is a straight forward guy who knows how to get a job done. He has a good sense for relations and knows when it's time to make a breakthrough. Give Jarno an assignment and at the same time consider the job done.”

15 Januari 2010

 

Martijn Witteveen, Sales Director Spot Zakelijke netwerken B.V. 

 “I've worked with Jarno at housing company ZVH on the same project with a total different point of view. Jarno has the abbility to make seemingly difficult things easy, by hunting down his objectives and the specific needs of the client. Jarno is solution orientated, makes clear goals, is a result driven manager with a lot off experience in the financial business. Jarno has a big social network wich makes it easyer for him to push on the right buttons. Good value, fun to work with!!”

16 Maart 2009 

 

Arjan Klein Nibbelink, Hoofd Wonen woningcorporatie ZVH (verandermanager van december 2007 tot januari 2009):

“Jarno heeft in de periode dat ik verandermanager was bij ZVH een flink aantal verbeterprojecten gerealiseerd. Hij heeft dit voortreffelijk aangepakt. Door zijn stijl waarbij doortastendheid, deskundigheid en een zeer goede communicatie opvallen was hij onmiddellijk operationeel en direct van waarde voor ZVH. Jarno heeft een fijn gevoel voor verhoudingen in organisaties en weet de brug te slaan naar medewerkers van alle niveaus en disciplines.”

17 februari 2009 

 

Aniel Thakoer, Hoofd Financiën woningcorporatie ZVH:

“Jarno is a professional, aware of his abilities and he owns a great deal of organsation sensitivity. His projectmanagement skills are excellent His feedback was always in time and very precise, so difficulties could be managed properly. His projects are completed within the budgets provided by the principal. Deadlines were never problems to handle. Jarno is able to be the extention of mangement to achieve goals and is able to teambuilding and culture changes as well. He is never affraid in confronting people with their attitude. I have never had any doubts in hiring Jarno. He always kept his promisses and delivered in time.”

12 juni 2008

 

Accounting Plaza

Ron Ijdel, Senior Accountmanager and Consultant HR Accounting Plaza

“Jarno was een zeer gewaardeerde collega/vriend. Hij heeft destijds een aantal taken van mij overgenomen en verder uitgebouwd. Hij is zeer prettig in de omgang en weet veel van finance zaken.”

8 juni 2008

 

Accounting Plaza

Birgitte Kool, Senior Accountmanager Accounting Plaza

“Jarno is a great co worker, he is very commited with eye for details and relationships with his co workers and clients. Small business, finance & HR, retail expert.”

23 januari 2007